In één ruk uit

'Afgelopen dinsdag kreeg ik het nieuwe boek van Tamara Onos in de bus: Isolatie. Met het succes van haar vorige Renske Nijland – thriller (Onder invloed) in mijn achterhoofd keek ik al vanaf de vooraankondiging naar dit nieuwe deel uit. Ik startte meteen met lezen en kon het boek maar moeilijk weg leggen.

Renske komt in haar werk als Veiligheidskundige en Arbeidshygiënist voor mij bekende scenario’s tegen. Onvoldoende beveiligde machines en blootstelling aan chemische stoffen, om er maar een paar te noemen. Ze loopt het productieproces langs en praat met medewerkers en managers. Het boek laat zien dat je als Arbeidshygiënist belangrijk werk doet en van alle markten thuis moet zijn. En ondertussen loopt de spanning in het verhaal behoorlijk hoog op. Vandaar dat ik het boek in één ruk uit las. Wat een prestatie om dit alles te combineren.

Kortom, ik kan Tamara’s boek aanraden! En, ik voel me extra trots om, net als Renske, Arbeidshygiënist te zijn.'

Aldus Wendy Tijssen.

Isolatie is verkrijgbaar via uitgeverij LetterRijn.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.