Dag van De Veiligheidskundige

Kennis opdoen, maken en uitwisselen en ‘en passant’ voldoen aan de eisen voor je certificatie

Wat eraan vooraf ging

Vlak voor corona hadden wij wilde plannen om Peer Review bijeenkomsten te organiseren en zo te voorzien in de ICT-behoefte. Zodat we ons licht bij elkaar konden opsteken, door een collega gestimuleerd konden worden om ergens eens op een andere manier licht over te laten schijnen, energie te krijgen waar jouw lampje op kan branden, enzovoorts.
Die plannen werden helaas door corona gedwarsboomd. Tijd om dat goed te maken en groots in te halen! Onder het motto ‘bijna iedereen heeft wel een dag, waarom wij eigenlijk niet!?’ heeft de eerste editie plaatsgevonden op de Dag van De Veiligheidskundige op 10 juni 2022.

In de Nieuwsbrief van juni  een uitgebreid verslag van de eerste Dag van De Veiligheidskundige! En hier kun je het foto-verslag bekijken.

Hoe?

In ieder geval niet via kennisconsumptie door overspoeld te worden met de expertise van sprekers in een congreszaal met een PowerPoint-presentatie, maar wél door live met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

komt u binnen!Aan verschillende tafels worden (eigen) praktische casussen besproken. Wij zorgen voor de gespreksleider en de administratie (door een gespreksverslag en deelnemerslijst te faciliteren wordt voldaan aan de eisen van de ICT-bijeenkomst).

De thema's worden bepaald door de deelnemers!

Is jouw tafel eerder uitgesproken? Dan loop je naar een oude bekende, maak je kennis met een nieuw gezicht, drink je een kop koffie of staar je mijmerend in de verte. Alleen de start van de 2 rondes wordt centraal aangegeven. Binnen die vaste startmomenten is het de bedoeling dat de deelnemers – allen volwassen veiligheidskundigen – zelf ondersteund door de gespreksleider hun kennis delen en opdoen.

De volgende editie is gepland op 16 juni 2023.

(Voor)aanmelden kan trouwens al.
Vrijblijvend, want je krijgt uiterlijk een maand voor datum een reminder en de verdere details.
Locatie: Soest
Kosten: € 95

Dag van De Veiligheidskundige 2023 aanmeldingsformulier


Contactgegevens

Factuurgegevens
(Indien anders dan contactgegevens

Om onze kennistafels goed te kunnen inrichten en voorbereiden, willen we graag een goed beeld hebben van de deelnemers. Daarom hieronder nog een paar extra vragen over jouw achtergrond. Invullen is facultatief.


Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.