Dag van De Veiligheidskundige

Kennis opdoen, maken en uitwisselen

16 juni 2023

Locatie: Soest
Kosten: € 95

Hoe

In ieder geval niet via kennisconsumptie door overspoeld te worden met de expertise van sprekers in een congreszaal met een PowerPoint-presentatie,
maar wél door live met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.
komt u binnen!Aan verschillende tafels worden (eigen) praktische casussen besproken. Wij zorgen voor een gespreksleider met expertise over het onderwerp dat aan de tafel besproken wordt.
De gesprekken duren circa een uur in verschillende rondes.
Is jouw tafel eerder uitgesproken? Dan loop je naar een oude bekende, maak je kennis met een nieuw gezicht, drink je een kop koffie of staar je mijmerend in de verte. Alleen de start van de rondes wordt centraal aangegeven. Binnen die vaste startmomenten is het de bedoeling dat de deelnemers – allen volwassen veiligheidskundigen – ondersteund door de gespreksleider, zelf hun kennis delen en opdoen.
Aan het eind van de rondes vindt de feestelijk uitreiking van de DVK Schrijfprijs 2022 plaats met een hapje en een drankje.

Wat

De thema's worden bepaald door de deelnemers zelf!
Bij je aanmelding kun je aangeven over welke onderwerpen jij het wilt hebben.
Wij zoeken daar de deskundigen bij.

Waarom

Vlak voor corona hadden wij wilde plannen om Peer Review bijeenkomsten te organiseren en zo te voorzien in de ICT-behoefte. Zodat we ons licht bij elkaar konden opsteken, door een collega gestimuleerd konden worden om ergens eens op een andere manier licht over te laten schijnen, energie te krijgen waar jouw lampje op kan branden, enzovoorts. 
Die plannen werden destijds door corona gedwarsboomd. Maar het idee om 'iets van elkaar op te steken' is daardoor niet minder zinnig geworden. En die overtuiging leidde in 2022
tot eerste editie plaatsgevonden op de Dag van De Veiligheidskundige op 10 juni 2022. Onder het motto ‘bijna iedereen heeft wel een dag, waarom wij eigenlijk niet!?’ 
In de Nieuwsbrief van juni 2022 kun je een uitgebreid verslag van de eerste Dag van De Veiligheidskundige lezen! En hier kun je het foto-verslag bekijken.

Aanmelden voor 16 juni 20223 kan via onderstaand formulier.

Uiterlijk een maand voor datum ontvang je de details over de thema-tafels.

16 juni 2023
Locatie: Soest
Programma:

12.30 uur inloop met lichte lunch
13.00 uur start gespreksrondes
circa 16 uur uitreiking DVK Schrijfprijs
Voor de file rustig naar huis.
Kosten: € 95

Dag van De Veiligheidskundige 2023 aanmeldingsformulier


Contactgegevens

Factuurgegevens
(Indien anders dan contactgegevens

Om onze kennistafels goed te kunnen inrichten en voorbereiden, willen we graag een goed beeld hebben van de deelnemers. Daarom hieronder nog een paar extra vragen over jouw achtergrond. Invullen is facultatief.


Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.