Dag van De Veiligheidskundige 2022

Kennis opdoen, maken en uitwisselen en ‘en passant’ voldoen aan de eisen voor je certificatie


Wat eraan vooraf ging

Vlak voor corona hadden wij wilde plannen om Peer Review bijeenkomsten te organiseren en zo te voorzien in de ICT-behoefte. Zodat we ons licht bij elkaar konden opsteken, door een collega gestimuleerd konden worden om ergens eens op een andere manier licht over te laten schijnen, energie te krijgen waar jouw lampje op kan branden, enzovoorts.
Die plannen werden helaas door de pandemie gedwarsboomd. Tijd om dat goed te maken en groots in te halen! Onder het motto ‘bijna iedereen heeft wel een dag, waarom wij eigenlijk niet!?’ zal dit plaatsvinden op de Dag van De Veiligheidskundige op 10 juni 2022.

Hoe dan?

In ieder geval niet via kennisoverdracht door overspoeld te worden met de expertise van sprekers in een congreszaal met een PowerPoint-presentatie, maar wél door live met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Aan verschillende tafels worden (eigen) praktische casussen besproken. Wij zorgen voor de gespreksleider en de administratie (door een gespreksverslag en deelnemerslijst te faciliteren wordt voldaan aan de eisen van de ICT-bijeenkomst).

Er zijn verschillende thematafels, zoals:
•    PBM’s
•    ADM-beleid
•    Werken op hoogte
•    Cultuur en gedrag
•    Machineveiligheid
N.a.v. jullie reacties kunnen we natuurlijk ook altijd nog andere thema’s toevoegen!

Voorlopig programma

12.00    inloop met lunch
13.00     start eerste ronde
15.00    start tweede ronde
17.00    uitreiking DVK Schrijfprijs 2021
Aansluitend: borrel met bitterbal

Als jouw tafel eerder uitgesproken is, loop je naar een oude bekende, maak je kennis met een nieuw gezicht, drink je een kop koffie of staar je mijmerend in de verte. Alleen de start van de 2 rondes wordt centraal aangegeven. Binnen die vaste startmomenten is het de bedoeling dat de deelnemers – allen volwassen veiligheidskundigen – zelf ondersteund door de gespreksleider hun kennis delen en opdoen.

Locatie: centraal in het land en inspirerend
Kosten: € 95 per persoon (exclusief btw, inclusief alle catering en de ICT-benodigdheden)
Maximaal 60 deelnemers

Corona-zaken

In verband met de onzekere tijden kan iedereen zich per januari 2022 in ieder geval alvast inschrijven. Definitieve bevestiging en facturatie pakken wij op als duidelijk is dat het live door kan gaan. De kans bestaat dat er een lager maximum aan het aantal deelnemers wordt gesteld. In dat geval bevestigen wij je deelname op chronologische volgorde van aanmelding.

Aanmelden

Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.