Onze partners

De Veiligheidskundige bestaat mede dankzij onze partners. Hieronder een overzicht met meer informatie over hun achtergronden.

Alliander
Samen maken we het onmogelijke mogelijk

Alliander bestaat uit verschillende bedrijven. Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland.

Met de huidige energietransitie is dat een flinke uitdaging. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het vertrouwen in de energietoekomst van Nederland.Opleidingen
Gelling Publishing & Training is de “founding father” van de opleiding OVK, operationele veiligheidskunde. Met onze ervaringen bij vele opdrachtgevers kunnen wij bijzondere inhoud bieden op het gebied van veiligheid & arbeidshygiëne en procesveiligheid.

Voor wie?
De opleidingen zijn bestemd voor veiligheidsprofessionals (OVK, MVK, HVK), HSE-executives en risico-professionals. Maar ook voor preventiemedewerkers, bedrijfshulpverleners, hoofden BHV, brandweer en iedereen die te maken heeft met veiligheidsrisico’s op het werk.

Meer informatie
www.gellingadvies.nl 
www.gellingboeken.nl 
www.ovk.help 
www.ovkbouw.nl


IVOB Opleidingen

Interactieve VeiligheidsOpleidingen Barneveld

IVOB
Of kortweg: IVOB BV.

Met Bert Stap, Senior CE-specialist met bijna 30 jaar werkervaring in Machineveiligheid en oprichter van ESVTA, aan het roer garanderen we een hoog praktijkgehalte van al onze trainingen, cursussen en masterclasses.

IVOB heeft al een kleine geschiedenis. Al in 1996 schreven we de eerste versie van de training Machineveiligheid. Deze cursus werd toentertijd gegeven door ESV Technisch Adviesbureau. In 2015 volgde de training Veilig Werken. Daarmee werd het tijd om de zaken te gaan scheiden. In augustus 2015 werd IVOB een feit. De veiligheidstraining die ontwikkeld zijn door ESV brachten we hierin onder. De volgende grote stap volgde in 2018, in juli is IVOB helemaal zelfstandig geworden.

Tijdens de derde COVID golf in 2020 besloten we aan de slag te gaan met online trainen. Niet zittend achter een laptop, maar in onze eigen studio. Tevens moest de elearning gebruikt gaan worden. Al in 2019 bouwden we een elearning voor Veilig Werken. Maar vanaf 2021 is de elearning ook beschikbaar voor onze andere trainingen.


One Stop Safety

Arbode is one stop safety

OSS
Met trots introduceren we one stop safety. De onafhankelijke adviseur en dienstenleverancier op gebied van Arbo veiligheid, kwaliteit en milieu. Alles onder één dak verkrijgbaar.

Arbode is in 1994 opgericht als opleidings-en adviesbedrijf op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Vooral de vraag naar VCA- en BHV-trainingen eind jaren 90 heeft een enorme groei teweeg gebracht. Begin 2000 is er een detacheringsafdeling toegevoegd.

De gewijzigde omstandigheden die zijn ontstaan tijdens de kredietcrisis, waren een goed moment om de visie van de organisatie te herzien en Arbode te herpositioneren. In 2021 is de advies- en opleidingstak verkocht aan Alpina Group. Vandaar tijd voor een nieuwe start, naam, logo en website.

“Mijn droom is altijd geweest om de professionals uit hoog risico beroepen elke dag veilig weer thuis te laten komen, zoals ze ook in de ochtend van huis uit vertrekken naar hun werk. Met one stop safety hebben we alles mooi onder één dak gebracht.”, aldus Pieter Valk, oprichter en eigenaar van one stop safety.


PHOV, voor veiligheidskundig onderwijs dat het verschil maakt!

Een opleiding volgen bij PHOV is een bewuste keuze. Door voor PHOV te kiezen kies je voor ervaring in het opleiden van arboprofessionals in Nederland.

PHOV verzorgt al vele jaren de opleidingen Hogere Veiligheidskunde, Arbeidshygiëne, Middelbare Veiligheidskunde, Middelbare Arbeidshygiëne, Arbeids- en Organisatiekunde en Procesveiligheid.

De docenten zijn zorgvuldig geselecteerde autoriteiten op hun vakgebied. Ze helpen jou verder in je kennisbehoefte! Zij ondersteunen je bij het realiseren van je persoonlijke leerdoelen en het oplossen van je eigen praktijkcases.

PHOV is een stichting en heeft dus geen winstoogmerk, begrijpelijk is dan ook dat kwaliteit van het onderwijs onze grootste zorg betreft. Onze missie is immers niet voor niets: de verdere professionalisering van de veiligheidskundige, het stimuleren van de ontwikkeling van kennis op het gebied van de arbeidsveiligheid en het verspreiden van deze kennis, om op deze wijze een bijdrage te leveren aan het vergroten van de (technische) veiligheid.


Safe Site

powered by Mennens

SafeSite

Safe Site Expertisecenter
We zien het als missie om organisaties en haar medewerkers het belang te laten zien van een veilige werkplek op hoogte en diepte voor iedereen. Onze gratis infodagen (iedere 4e vrijdag van de maand) in ons nieuwe Expertisecenter hebben als doel om u van de nodige kennis te voorzien met betrekking tot bewustwording, risico's inventariseren en het creëren van een veilige werkplek door gebruik van de juiste combinatie collectieve en persoonlijke valbeveiliging.

Altijd veilig, op hoogte en in de diepte
U kunt bij ons terecht voor alle aspecten die met werken op hoogte en diepte te maken hebben, zoals een training voor uw werknemers speciaal afgestemd op uw situatie. Maar uiteraard ook voor advies, verkoop of inspectie van uw valbeveiligingsmiddelen en -systemen. Of huur onze ervaren Rope Access-medewerkers in voor de meest uiteenlopende werkzaamheden op hoogte.


Safety Triggers


dé app die zorgt voor meer overzicht en veiligheid op de werkvloer


Met de Safety Triggers app heb je altijd aandacht voor veiligheid op de werkvloer en het dashboard helpt je om te voldoen aan de Arbowet. In het overzichtelijke online dashboard registreer je gemakkelijk alle zaken die met veiligheid te maken hebben. Ontdek hoe deze veiligheidsapp jou kan helpen!We brengen mensen in beweging om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

Veiligheid - Vitaliteit - Verbinding

Een betere wereld begint bij mensen die zelf verantwoordelijkheid nemen. Voor veiligheid, vitaliteit en verbinding. Zorg – voor jezelf en voor elkaar – en eigenaarschap leiden tot meer geluk en betere prestaties. Daar zet Trafieq zich elke dag opnieuw voor in. Wij geloven in de eigen kracht van mensen!

Wij brengen mensen in beweging en ondersteunen daarbij. Zo kunnen zij het beste in zichzelf naar boven halen: groeien en bloeien! Wij leveren advies, training, voorlichting, coaching en behandeling. Dat doen wij vanuit een brede expertise op gedragsverandering in het verkeer, op de werkvloer en in de samenleving. Dat vraagt om kwaliteit: wetenschappelijk onderbouwd, op maat gemaakt en met aansluiting op de doelgroep.

Vrienden

Naast partners werken wij ook met andere partijen samen.


Kennispartners

Safety Delta Nederland SIVV SVK Register UwWet VVGW  

Mediapartner van

Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.