Onze partners

De Veiligheidskundige bestaat mede dankzij onze partners. Hieronder een overzicht met meer informatie over hun achtergronden.

Sinds 1994 hét landelijk expertisebureau voor veiligheid, kwaliteit en milieu. Arbode is uw vertrouwde partner in preventie met opleidingen, advies en detachering.
Wat ons onderscheidt? Door goed te luisteren, komen we tot de kern van uw vraag. We stellen een transparant plan op en voeren dat tot in de puntjes uit. U kunt volledig op ons vertrouwen.

Direct

Een platte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat om direct snel en flexibel in te springen op uw vraag. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers vormt de basis voor een prettige en intensieve samenwerking.

Duidelijk
Duidelijkheid staat voorop. Arbode voert een no-nonsensepolicy en
is op alle fronten transparant. In de werkprocedures en maatregelen die we voor u opstellen en uitvoeren, maar ook in onze communicatie en kostenbegroting. Afspraak is bij ons afspraak.
Doortastend
Door goed luisteren, samenvatten en bevestigen, vinden we snel de kortste route naar een oplossing op maat. Door daarbij altijd net iets meer te doen, weet Arbode complete ontzorging te bieden, zodat ú zich op uw core business kunt concentreren.
Compleet
Arbode biedt niet alleen professionele opleidingen, advies en detachering aan, maar werkt bovendien samen met een diversiteit aan professionele dienstverleners, waardoor wij u kunnen ontzorgen op veel vakgebieden. Denk hierbij aan arbodienstverlening, HRM en re-integratie. Kortom, u kunt bij ons terecht voor alle vormen van ondersteuning rond Veiligheid, Kwaliteit en Milieu. In welke branche u ook opereert.

PHOV, voor veiligheidskundig onderwijs dat het verschil maakt!

Een opleiding volgen bij PHOV is een bewuste keuze. Door voor PHOV te kiezen kies je voor ervaring in het opleiden van arboprofessionals in Nederland.

PHOV verzorgt al vele jaren de opleidingen Hogere Veiligheidskunde, Arbeidshygiëne, Middelbare Veiligheidskunde, Middelbare Arbeidshygiëne, Arbeids- en Organisatiekunde en Procesveiligheid.

De docenten zijn zorgvuldig geselecteerde autoriteiten op hun vakgebied. Ze helpen jou verder in je kennisbehoefte! Zij ondersteunen je bij het realiseren van je persoonlijke leerdoelen en het oplossen van je eigen praktijkcases.

PHOV is een stichting en heeft dus geen winstoogmerk, begrijpelijk is dan ook dat kwaliteit van het onderwijs onze grootste zorg betreft. Onze missie is immers niet voor niets: de verdere professionalisering van de veiligheidskundige, het stimuleren van de ontwikkeling van kennis op het gebied van de arbeidsveiligheid en het verspreiden van deze kennis, om op deze wijze een bijdrage te leveren aan het vergroten van de (technische) veiligheid.


We brengen mensen in beweging om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid, vitaliteit en verbinding.

Veiligheid - Vitaliteit - Verbinding

Een betere wereld begint bij mensen die zelf verantwoordelijkheid nemen. Voor veiligheid, vitaliteit en verbinding. Zorg – voor jezelf en voor elkaar – en eigenaarschap leiden tot meer geluk en betere prestaties. Daar zet Trafieq zich elke dag opnieuw voor in. Wij geloven in de eigen kracht van mensen!

Wij brengen mensen in beweging en ondersteunen daarbij. Zo kunnen zij het beste in zichzelf naar boven halen: groeien en bloeien! Wij leveren advies, training, voorlichting, coaching en behandeling. Dat doen wij vanuit een brede expertise op gedragsverandering in het verkeer, op de werkvloer en in de samenleving. Dat vraagt om kwaliteit: wetenschappelijk onderbouwd, op maat gemaakt en met aansluiting op de doelgroep.


Naast met partners werken wij ook met andere partijen samen.

Vrienden


Kennispartners


Mediapartner van

Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.