Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Masterclass Rijwaardigheid
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veel mensen kunnen technisch heel goed rijden, maar dat is niet altijd een voorspeller voor veilig en verantwoord verkeersgedrag. Daar komt veel meer bij kijken. Denk maar aan je houding en reactie bij emoties, stress en complexe verkeerssituaties. Sterker nog: goed kunnen rijden, zorgt nog wel eens voor zelfoverschatting. En gedrag dat daaruit voortkomt, kan overkomen als asociaal gedrag. Rijwaardigheid gaat over: veilig, positief en verantwoord verkeersgedrag.

Rijwaardigheid zegt iets over de richting waar wij naar toe werken. Vaak als verkeersveiligheid ter sprake komt dan gaat het om de uitwassen: het onveilige gedrag of het asociale gedrag. Dat helpt niet. Groepen worden dan vaak aangesproken als verkeershufter of verkeersaso. Met Rijwaardigheid hebben we een positieve en gelijkwaardige insteek. Een stap van gelijkwaardigheid en respect, de weg naar rijwaardigheid.

Tijdens deze Masterclass wordt je meegenomen in het hoofd van de verkeersdeelnemer. Wat zijn veel voorkomende risico’s, wat zorgt ervoor dat iemand sociaal of asociaal gedrag vertoont? Welke types van asociaal gedrag zien we en wat is er aan te doen? Hoe zit het met het wettelijke kader? Wat kun je zelf doen en wat kun je doen voor de organisatie waar je voor werkt? We nemen je mee in de wereld van Rijwaardigheid.

Ook een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid? Meld je hier aan!

Wil je meer weten over andere mogelijkheden binnen ons aanbod?
Neem dan contact met ons op via deze link of bel direct met onze account manager Leon Brusse
op 06-40767835. Hij staat je graag te woord!
Locatie Zeist
Dit is een Masterclass

Investering: €49,- per persoon excl. BTW

Kijk op https://trafieq.nl/trafieq-academie/aanbod voor al ons actuele aanbod.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.