Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Jaarcongres ATEX & Process Safety
Wanneer u als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen – of dat nou is omdat u apparatuur levert of omdat u als eindgebruiker organisatorische maatregelen moet nemen – dan moet u er voor zorgen dat de hier aan verbonden risico’s beheersbaar zijn

Deze beheersbaarheid ontstaat onder andere doordat u binnen uw organisatie beschikt over het juiste kennisniveau en praktische ervaring. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u in staat bent allerhande veiligheidsprocessen en -maatregelen te beheersen en deze permanent te reviewen en te bewaken. Deze zorgen er voor dat u succesvol explosie- en procesveiligheid in de praktijk kunt toepassen. Het jaarcongres ATEX & Process Safety helpt u bij het toepassen van alle aspecten van explosieveiligheid en procesveiligheid in de praktijk en praat u in een dag volledig bij.

Tijdens ATEX & Process Safety zullen diverse sprekers hun expertise delen op het podium én online! Een unieke kans om kennis op te doen op de manier die het beste bij u past!
Locatie Utrecht
Organisator: Heliview
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.