Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Training 'Werkgeluk'
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoe gelukkig zijn jouw werknemers? Gebrek aan werkgeluk, bijvoorbeeld door werkstress, vormt een grote oorzaak van verzuim en mentale ongezondheid. Het vergroten van werkgeluk kan een oplossing bieden, omdat gelukkige werknemers minder verzuimen en beter presteren.

Daarnaast is werkgeluk meer dan plezier in het werk; het is een gevoel van geluk dat jouw werk je geeft. Werknemers willen niet alleen bestaanszekerheid en inkomsten, maar ook zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien. Ze willen zich nuttig voelen en bijdragen aan een hoger doel.

De theorie in deze training biedt praktische handvatten voor het vergroten van je eigen werkgeluk. Daarnaast oefenen deelnemers tijdens de training met onderdelen van werkgeluk, zoals het bewust worden van belemmerende factoren. Ook is er aandacht voor fysieke en mentale gezondheid. Aan de hand van oefeningen kijken deelnemers wat zij zelf kunnen doen en stellen ze doelen om hun werkgeluk concreet te vergroten. Schrijf je hier in!
Locatie Zeist - Online - Incompany
Deze Training kan ook als online training worden gegeven, neem hiervoor contact met ons op!
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.