Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Online roundtable met Dr. Arief Dahoe
ENOMENOLOGIE, DYNAMICA EN MITIGATIE VAN EXPLOSIES


Explosiegevaarlijke omstandigheden die kunnen resulteren in gas- en stofexplosies komen natuurlijk veelvuldig voor in de industrie. En de wetgeving (ATEX) die bedrijven en organisaties een verplichting oplegt om veiligheidsmaatregelen maatregelen te implementeren moet er voor zorgen dat de veiligheid van werknemers, procesinstallaties en infrastructuur op orde is. Maar die wetgeving vertelt niet welke technologie moet worden toegepast voor de explosieveiligheid. Alleen dat de risico’s zo goed mogelijk moeten worden bepaald en, indien mogelijk, geminimaliseerd.

Tijdens deze roundtable-sessie geeft Arief Dahoe een presentatie over de toepassing van explosiedynamica in procesveiligheid om zodoende inzicht te verkrijgen in de oorsprong van explosiegevaren, de fenomenologie van explosies en de werking van explosiebeveiligingstechnologie. Aansluitend is er ruimte om met elkaar in discussie te gaan, vragen te stellen en om met elkaar van gedachte te wisselen.

Aanmelden: https://heliview.nl/atex-process-safety/tickets/?utm_source=Partner&utm_medium=Referral&utm_campaign=DeVeiligheidskundige

Locatie Online
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.