Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Congres 'Veiligheid is (g)een spelletje'
Een beroemde Nederlandse dichter schreef ‘de wereld is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel’. Allemaal mooi en aardig, maar hoe zit het dan met veiligheid? Is veiligheid ook een spel, of juist helemaal niet? En zo ja, wie zijn dan de hoofdrolspelers? Wie bepaalt de regels van het spel? En wie zijn de spelbrekers? Of is veiligheid geen spelletje? Hoe serieus moeten veiligheidskundigen veiligheid eigenlijk nog nemen?

Tijdens dit NVVK-congres gaan wij spelen met deze vragen rond veiligheid en veiligheidskundigen. Het zijn bijzondere tijden en daarom gaat het NVVK-congres ditmaal online. Wat betekent deze tijd, van pandemie en intelligente lockdowns, voor onze veiligheid? En voor veiligheidskundigen? Moeten wij een ander spel gaan spelen? Andere spelregels? Wat kunnen wij leren in deze tijd? Kan het anders? Moet het anders?

Onder leiding van Karlijn Meinders, wetenschapsredacteur & presentator van De Techniektour bij BNR Nieuwsradio gaan wij op zoek naar de antwoorden.
Soms op speelse, soms op serieuze wijze.
Locatie online
Organisator: NVVK
Kosten; geen
Exclusief voor NVVK-leden
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.