Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne
Contact 030-2318212

Als MVK'er neem en krijg je op de werkvloer vaak al verantwoordelijkheid voor de arbeidshygiëne. Met de opleiding Middelbare Veiligheidskunde mis je daarvoor eigenlijk een deel van de benodigde expertise en vaardigheden. Ook werkgevers zijn zich hier steeds meer van bewust en dringen aan op bijscholing.
PHOV biedt jou daarom de Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne voor MVK'ers. In de opleiding zijn theorie en praktijk gecombineerd tot een boeiend programma en de handige opbouw laat je alleen die onderdelen volgen die aanvullend zijn op je ervaring en kennis. Schrijf je daarom nu in en vergroot zo je waarde op de arbeidsmarkt.

Middelbare Arbeidshygiëne

De Middelbaar Arbeidshygiënist richt zich op de arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s op lange termijn, gezondheidsrisico's die door de lange termijn minder goed zichtbaar. Dit heeft als gevolg dat het vakgebied minder bekend is dan het vakgebied veiligheidskunde, maar zeker niet minder belangrijk. Het vakgebied arbeidshygiëne wordt ook wel met de term 'Arbeid en gezondheid' omschreven.

Werk en privé combineren

Wij begrijpen dat het combineren van werk, studie en privé een grote uitdaging is voor ambitieuze professionals. PHOV biedt daarom een opleiding aan die goed met het werk te combineren is en waarvan de lesstof direct in de praktijk kan worden toegepast. PHOV verzorgt de specialisatie MAH als avondopleiding en duurt 15 maanden, inclusief het scriptietraject.

Kies je voor PHOV, dan kies je voor kwaliteit

  • Docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied
  • Leren van docenten én medecursisten
  • Begeleid scriptietraject door een mentor
  • Opleiding in werk integreren, moduleopdrachten binnen eigen bedrijf
  • Gratis lidmaatschap NVvA voor de duur van de opleiding
  • PHOV verzorgt al ruim 30 jaar opleidingen binnen de arbeidsveiligheid

 

Locatie Utrecht
kijk ook op www.phov.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.