Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Safety Diner Pitch

Safety Diner Pitch, HET moment om collega's te ontmoeten en mee te praten over actuele dan wel interessante veiligheidsissues. 


Programma
17.00: Opening
17.10: Bart Vanraes over zijn onderzoek naar zgn. TIPP-EX ongevallen. Dit zijn arbeidsongevallen die niet, of niet goed zijn aangegeven en 'onzichtbaar' of 'onschuldig zijn. Arbeidsongevallen die net als schrijffouten verdwijnen onder een laagje TIPP-EX. Wordt gedaan door de werkgever, werknemer of andere betrokkenen. De reden en manier zijn zeer uiteenlopend.

18.10: Catering
18.40: Introductie aanwezige NLVI PARTNERS (infodesk partners) - waaronder De Veiligheidskundige

19.00: Gilles van Zweeden, lezing 'Herken de Gevaren'. Gemakkelijker gezegt dan gedaan + Oplossingen.
19.30: Frowa Schuitemaker, Première van het Kaartspel Power Intelligentie. Of je nu een krachtig ontwerp wilt maken van een Power Pointpresentatie, of vooral jouw bestaande presentatie significant wilt verbeteren, dit kaartspel helpt je daarbij. en dit gaat veel verder dan alleen maar het maken van mooie dia's. Ga er zelf mee aan de slag, of doe dit met anderen. Kies de spelvorm die bij je past. Beantwoord de vragen die op de kaarten staan en lees de tips die erbij staan vermeld. Verwerk tot slot alles wat je hebt besproken of bedacht in jouw presentatie.
Er is niet eerder een kaartspel ontwikkeld dat je op zo'n krachtige manier helpt om meer te bereiken als je spreekt. Ook zeer geschikt als teambuildingopdracht.

Locatie: STE Vestiging, Aalborg 7, Barendrecht. Inloop vanaf 16.30 uur. Aanvang ca. 17.00 uur Einde ca. 21.00 uur

Inschrijven via de contactlink hierboven.
Eén Week voor aanvang ontvangt u een bevestiging.
Locatie Barendrecht
Organisator: NLVI
Kosten: geen
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.