Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Rok & Rol
Op 5 maart 2020 organiseren wij bij Napkins in Woerden de tweede bijeenkomst van “Rok & Rol”, hét netwerk voor vrouwelijke professionals op gebied van veiligheid & preventie. De eerste was supertof!

Het thema van deze bijeenkomst luidt ‘Laat je horen!’ Als professional wil je van je laten horen; binnen je organisatie, maar ook bij vakcollega’s, beroepsorganisaties, congressen, andere netwerken enzovoorts. Voor de een is dat appeltje eitje, voor de ander niet. En waar je het misschien gemakkelijk vindt om een training te geven zie je wellicht op tegen een gesprek met de CEO, of andersom. Hoe doe je dat? Zoek je het echte contact of werk je liever digitaal? Welke middelen je kunt gebruiken? Wat zijn do’s en don’ts? Luister naar ervaringen van collega’s, deel je eigen ervaringen.

Ben jij lid van de besloten LinkedIn groep 'Rok & Rol', en wil ook jij kennisdelen, je visie verder ontwikkelen en netwerken met vrouwelijke collega’s binnen jouw vakgebied?
Meld je dan nu aan!

Nog geen lid van de LinkedIn groep Rok & Rol?
Neem contact met ons op om dat te veranderen.
Locatie Woerden
Organisator: Rok & Rol
Kosten: € 22,50
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.