Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Platform Industrie & Veilgheid
NEN organiseert een bijeenkomst NEN-Platform Industrie & Veilgheid
Met onder andere ontwikkelingen op gebied van richtlijnen, nieuwe onderwerpen die spelen in de markt en talloze nieuwe en bestaande normen. Om alle partijen in de Nederlandse industrie mee te laten profiteren van de kennis op het gebied van wetgeving, normalisatie en standaardisatie, heeft NEN een nieuw initiatief opgezet: het NEN-Platform Industrie & Veiligheid.

Platform Industrie & Veiligheid
Het Platform biedt zowel leden als niet-leden van verschillende normcommissies de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen te volgen, kennis te delen en het netwerk te vergroten. Het doel van het platform is om samen de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Door verschillende disciplines samen te brengen op een platform, raakt men breed geïnformeerd en kan er actief worden uitgewisseld tussen aangrenzende commissies en werkgebieden.

Het Platform Industrie & Veiligheid verbindt onder andere de ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.Locatie Delft
Organisator: NEN
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Bij no-show zijn wij gehouden u € 35,- administratie- en reserveringskosten in rekening te brengen.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké