Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne voor MVK
Contact 030-2318212

VOOR WIE?

Als MVK'er neem en krijg je op de werkvloer vaak al verantwoordelijkheid voor de arbeidshygiëne. Met de opleiding Middelbare Veiligheidskunde mis je daarvoor eigenlijk een deel van de benodigde expertise en vaardigheden. Ook werkgevers zijn zich hier steeds meer van bewust en dringen aan op bijscholing.
PHOV biedt jou daarom de Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne voor MVK'ers. In de opleiding zijn theorie en praktijk gecombineerd tot een boeiend programma en de handige opbouw laat je alleen die onderdelen volgen die aanvullend zijn op je ervaring en kennis. Schrijf je daarom nu in en vergroot zo je waarde op de arbeidsmarkt. 

INHOUD SPECIALISATIE MAH

De Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne voor MVK'ers bestaat uit:

Scriptietraject
Voor de scriptie voer je een praktijkopdracht uit, bij voorkeur in het eigen bedrijf of bij een grote klant. De opdracht betreft meestal een actueel arbeidshygiënisch probleem in dat bedrijf. Zowel het bedrijf als de cursist heeft dan baat bij de scriptie en zo kost het relatief de minste tijd. Samen met enkele medecursisten vorm je een scriptiegroep (als intervisiegroep), waarin de scriptie besproken wordt. PHOV wijst een mentor toe voor het beantwoorden van vragen over de scriptie. 

 Startdata

5 juni 2018

avondopleiding

Utrecht

3 oktober 2018

dagopleiding

Rotterdam

13 mei 2019

avondopleiding

Utrecht

Lestijden

dagopleiding   8.30 tot 16.15 uur
avondopleiding   17.45 tot 21.00 uur

Duur opleiding

15 dagdelen les met aansluitend het scriptietraject.

Omvang van de opleiding en studiebelasting

De opleidingsduur van 570* uur is als volgt opgebouwd:

70 uur contacturen.

300* uur voor het scriptietraject.

300* uur zelfstudie.

* De genoemde getallen zijn indicatief. De totale studiebelasting is afhankelijk van reeds aanwezige kennis en ervaring en van het ambitieniveau.

 

Locatie Utrecht
Kijk ook op www.phov.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké