Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
MVK opleiding - Middelbare Veiligheidskunde (zaterdag)
Contact Kader
Het resultaat: Kennis van Basis Risico Factoren die u direct toepast in de organisatie

In de MVK opleiding is veel aandacht voor gevaren herkennen, risico’s inschatten en het als veiligheidskundige (laten) nemen van passende maatregelen. Na de opleiding weet u hoe u een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) en taak risico analyse (TRA) opstelt en bent u volledig op de hoogte van de wet- en regelgevingen. De lessen en onderwerpen besteden hier veel aandacht aan. Als deelnemer krijgt u opdrachten waarin deze thema’s nadrukkelijk aan de orde komen. Via praktische opdrachten die individueel worden beoordeeld, werkt u actief aan uw kennis en vaardigheden. Met een erkend MVK diploma geeft u veiligheid op het werk inhoud en staat u steviger in uw schoenen als veiligheidskundige.

Zaterdagopleiding
Heeft u doordeweeks niet de mogelijkheid om een veiligheidskundige opleiding te volgen? Start met de MVK opleiding op Zaterdag (start 8 december) met hetzelfde hoge slagingspercentage, dezelfde docenten en duur als de reguliere opleiding!
Locatie Zeist
Organisator: Kader
Kosten: € 5.950,-
Lesdagen: 14
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké