Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Congres Integrale Veiligheid 2024

Een dag vol kennis en inspiratie

Kom op 8 oktober 2024 naar het Congres Integrale Veiligheid in het Orpheus Theater in Apeldoorn. Een unieke gelegenheid voor honderden professionals uit de integrale veiligheidssector om samen te komen. Dit evenement belooft een dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.
Het programma kenmerkt zich door een mix van plenaire keynotes en interactieve workshops gericht op digitale, sociale en fysieke veiligheid. Met bijdragen van vooraanstaande sprekers zoals Prof. dr. Rutger Leukfeldt, dr.ir. Nils Rosmuller en Dr. Thom Snaphaan, biedt het congres een uniek platform voor actuele thema’s en toekomstige uitdagingen binnen het veiligheidsdomein.

Netwerken en samenwerking

Naast de inhoudelijke sessies biedt het congres uitgebreide netwerkmogelijkheden, mede mogelijk gemaakt door een expo ruimte en een banenmarkt. Deze zijn specifiek ontworpen om verbindingen te leggen tussen deelnemers, bedrijven en onderwijsinstellingen, en om nieuwe perspectieven op samenwerking te ontdekken.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in het vakgebied van integrale veiligheid: van alumni en huidige studenten van Nederlandse Hogescholen tot docenten, onderzoekers en professionals werkzaam in diverse sectoren van het veiligheidsdomein.

Locatie Orpheus Theater , Apeldoorn
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.