Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Hogere Veiligheidskunde
Contact 030-2318212
Een nieuwe stap in je carrière maken? In de veiligheid is altijd werk.
Er is veel vraag naar veiligheidskundigen, de deskundigen op het gebied van arbeidsveiligheid en procesveiligheid. Dus begin de nieuwe stap in je carrière met de opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK).

Met deze opleiding ontwikkel je jezelf tot een professioneel consultant op veiligheidskundig gebied. Expert in risicobeheersing, in de samenhang van techniek, organisatie, cultuur en gedrag. Dat geeft je een duidelijke meerwaarde in organisaties en een samenleving waar het belang van veiligheid en risicobeheersing alleen maar toeneemt.

Opleiding HVK een begrip
De opleiding Hogere Veiligheidskunde van PHOV is een begrip bij verantwoordelijken voor risicobeheersing in een industriële en bedrijfsmatige omgeving.
De opleiding kenmerkt zich door een unieke en interessante combinatie van procesveiligheid en arbeidsveiligheid. De uitwisseling van kennis over en toepassing van methoden en technieken op beide terreinen bied jou inzicht en overzicht op het terrein van de veiligheidskunde. Je ontwikkelt vaardigheden in het strategisch adviseren, rekening houdend met klant- en organisatiekenmerken.

De opleiding besteedt expliciete aandacht aan de ontwikkeling van de hoger veiligheidskundige als professioneel consultant. Hiermee bieden afgestudeerde veiligheidskundigen een meerwaarde in een omgeving waarin risicobeheersing in de samenhang van techniek, organisatie en gedrag van mensen van belang is.

Werk en privé combineren

Combineren van werk, studie en privé is een grote uitdaging voor ambitieuze professionals. PHOV begrijpt dat en biedt daarom een opleiding aan die goed met het werk te combineren is en waarvan de lesstof direct in de praktijk kan worden toegepast.

Kies je voor PHOV, dan kies je voor kwaliteit
  • Docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied
  • Leren van docenten én medecursisten
  • Begeleid scriptietraject door een mentor
  • Opleiding in werk integreren, moduleopdrachten binnen eigen bedrijf
  • Een jaar gratis lidmaatschap NVVK
  • Opleiding erkend door Hobéon SKO
  • PHOV verzorgt al ruim 30 jaar opleidingen binnen de arbeidsveiligheid
Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.phov.nl.
Locatie Utrecht Lunetten
Kijk ook op: www.phov.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.