Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Masterclass Gedrag op de werkvloer
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duurzame gedragsverandering. Het wordt steeds vaker besproken en genoemd, maar hoe bereik je nou zo'n duurzame gedragsverandering? Wat kun je als werkgever met verschillende soorten gedrag op de werkvloer? Aan welke knoppen moet je draaien? Tijdens de Masterclass 'Gedrag op de werkvloer' nemen we je mee in de verschillende manieren hoe je gedrag op de werkvloer kan sturen en beïnvloeden. 

Duurzame gedragsverandering is alleen mogelijk wanneer mensen zelf een innerlijke drang voelen om ander gedrag te vertonen. Veilig gedrag, bijvoorbeeld. Voor blijvende gedragsverandering is discipline nodig en het besef dat je zelf degene bent die jouw gedrag kan beïnvloeden. Trafieq werkt met verschillende methodes voor gedragsverandering, waaronder het Behavior Change Model en het COM-B model

Hoe bereiken wij het gewenste resultaat? Door te werken aan onderwerpen zoals duurzame inzetbaarheid, veiligheid, gesprekstechnieken en empowerment. Daarnaast speelt de factor 'Mens' bij al ons aanbod een hoofdrol. Juist deze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je kunt blijven groeien en in beweging kunt blijven!

Schrijf je hier in voor de masterclass van Trafieq op 21 september.

Kijk op https://trafieq.nl/trafieq-academie/aanbod voor al ons actuele aanbod

Wil je meer weten over andere mogelijkheden binnen ons aanbod?
Neem dan contact met ons op via deze link of bel direct met onze account manager Leon Brusse
op 06-40767835. Hij staat je graag te woord!

Locatie Zeist
Dit is een Masterclass

Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.