NVVK

NVVK

Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde, opgericht in 1947.

Nederlands kennisplatform van/voor veiligheidskundigen met Mr. Pieter van Vollenhoven als beschermheer. De NVVK, met ca. 3.000 leden, heeft als doel het ontwikkelen van de veiligheidskunde en bevorderen van de vakkennis en het behartigen van de belangen van haar leden.
Lees meer

NVVK-prijzen 2017

Op 20 april 2017 vond tijdens een zeer goed bezochte bijeenkomst bij Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch de uitreiking plaats van de competitie om de NVVK-scriptieprijs 2017. De vakjury heeft …
Lees meer

DeVeiligheidskundige.nl op het NVVK-congres 2017

Van gelijk naar geluk(t)
Het waren twee vermakelijke en leerzame dagen op Papendal. DeVeiligheidskundige heeft zich als standhouder, deelnemer, toehoorder en tussendoor als fotograaf kostelijk geamuseerd tijdens het stortbad van kennis, meegebracht en gedeeld door ruim zeshonderd bezoekers op woensdag de 29e maart en bijna vijfhonderd de 30e. …
Lees meer

Leo Bormans: ambassadeur van geluk en levenskwaliteit

De eerste gastspreker van het NVVK Veiligheidscongres 2017 was de beroemde Vlaming en begenadigde verteller Leo Bormans, die bij De Wereld Draait Door kans zag om met twee minuten stilte vijftigduizend extra kijkers naar NPO 1 te lokken. Op het grote podium van Papendal ving hij aan met zes seconden stilte. Een cadeautje bij de aanvang van zijn inspirerende beschouwingen.
Lees meer
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.