'Masterclass' over risicobeoordeling nanomaterialen

TNO organiseert op 10 maart een gratis masterclass over de beoordeling van de risico's van nanomaterialen. Deelnemers leren niet alleen hoe ze deze risico's kunnen vaststellen en beoordelen, maar ook wat de beste strategie is om ze aan te pakken.

Ze krijgen inzicht in de huidige stand van de kennis en de ontwikkelingen in Europa, en kunnen ook hun eigen vragen en behoeften voorleggen. De workshop is bestemd voor bedrijven die werkzaam zijn in de ontwikkeling, productie en/of toepassing van nanomaterialen of producten die nanomaterialen bevatten.

Donderdag 10 maart van 14.30 tot 17.30 uur, Utrechtseweg 48, Zeist. Meer informatie en aanmelden: Maaike le Feber (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Thies Oosterwijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.