BRZO

HSEQ Manager Chemie

Onze opdrachtgever is actief in energieopslag. Zij hebben meerdere locaties met tankterminals in Europa waarvan 2 in Nederland. De locatie Rotterdam heeft tevens een eigen

Lees meer

Safety, Health & Environment (SHE) Engineer BRZO

Our client is a BRZO company, a manufacturer of adhesives. They employ 200 people, of which 160 are located in Goes. They are part of an International Group. For them we are searching for a Safety, Health & Environment (SHE) Engineer.

Lees meer

Adviseur Milieu en Veiligheid (BRZO)

Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever is een klein adviesbureau dat zich richt op industriële (BRZO) bedrijven. Zij helpen bedrijven in de omgang met lastige milieu en veiligheidsregels en het verkrijgen van de nodige vergunningen. Ze leveren kwalitatief goed werk, waardoor ze duurzame relaties hebben met hun klanten. Met een relatief klein, maar vakkundig team werken zij vooral voor BRZO / SEVESO bedrijven. Wegens groei zoeken wij voor hen een Adviseur Milieu en Veiligheid.

Lees meer
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.