Avatar

Jurriaan Cals

Organisatie adviseur

Opleiding:
Overige VK

Regio:
Midden

Werkgebieden:
chemie,
transport,
offshore,
infra,
zorg,
productie,
opslag,
evenementen

Expertises:
RI&E,
cultuur/gedrag,
opleiden

Contactgegevens:
Jurriaan Cals
www.artemas.eu
jurriaan@artemas.eu 
M 06-22699093

Lees ook het VK-stokpaard van Jurriaan Cals: "Vroeger kon je plannen, nu moet je improviseren"

Ik doe van alles binnen Artemas. Organisatieontwikkeltrajecten, opleidings- trainingstrajecten, dagvoorzitter op evenementen, begeleiden hei-sessies, opzetten van managementsystemen zoals ISO 9001-2015, risico-inventarisaties en evaluaties en audits. En altijd met de Rijnlandse filosofie. 

Voor de dingen die wij doen hanteren wij binnen Artemas de Rijnlandse principes. Dat betekent dat we niet geloven in maakbaarheid maar in ontwikkelen, dat we niet geloven in regels en procedures maar in het ontwikkelen van vakmanschap, dat we niet voor mensen denken maar met mensen bedenken. 
Dat doen we in de opdrachten die we uitvoeren maar ook in onze eigen organisatie die volgens Rijnlandse principes gevormd is en in stand gehouden wordt. Daarom zijn wij een coöperatie. We hebben allemaal evenveel zeggenschap en daarmee verantwoordelijkheid voor de dingen die we doen. En we werken niet voor een aandeelhouder maar voor onszelf. 
Als je eens wilt weten wat dat Rijnlands organiseren voor jou kan betekenen dan kan je me op de koffie uitnodigen. Ik vertel er graag over. Dan zal ik het boek Da's toch logisch meenemen.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.