Kun je nog wel een vakbeurs organiseren die veilig is?

Jazeker, dat kan!

Sinds half maart heeft de overheid verschillende maatregelen genomen om het coronavirus onder controle te krijgen. Dit lijkt te lukken en langzaam maar zeker versoepelt de overheid verschillende maatregelen. Voor evenementen geldt echter nog steeds dat er een verbod is tot 1 september en het is nog niet bekend of dit verbod verlengd gaat worden.

Safety&Health@Work

De vakbeurs Safety&Health@Work is gepland op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2020 in Rotterdam Ahoy. Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat. De vakbeurs biedt bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken maar is een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag.

Ontmoeten op 1,5 meter

Animatie SHAWRotterdam Ahoy heeft samen met de branche een protocol opgesteld voor het organiseren van zakelijke evenementen, dat door de overheid goedgekeurd moet worden. Bij goedkeuring van het protocol zullen er verschillende maatregelen in dienst treden.
Om dit beeldend te maken is er door Safety&Health@Work een animatie ontwikkeld waarin duidelijk wordt gemaakt hoe een beursbezoek eruit zal komen te zien.

Contact

Safety&Health@Work hoort graag wat u ervan vindt en staat open voor uw tips. U kunt uw bericht sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.