Poolse collega’s steken de handen uit de mouwen

Een bijdrage van PBNA in ons WinkelkaternPoolse collega’s steken de handen uit de mouwen

Maar eerst VCA behalen!

Hoeveel Poolse werknemers zijn er eigenlijk in Nederland? In 2017 waren er volgens het CBS 838.000 buitenlandse werknemers. De grootste groep daarvan komt uit Polen. Zij vervullen 180.000 banen, vooral in de bouw, landbouw en zakelijke dienstverlening. En vaak spelen uitzendbureaus een rol in de bemiddeling.

De sectoren die VCA vereisen zijn zodanig vertegenwoor¬digd dat er een grote vraag naar Poolse VCA-examens en -lesmateriaal is ontstaan. Gevolg: het opleidingsaanbod voor VCA-cursussen in het Pools staat onder druk en wachttijden lopen op. Dit vormt een barrière voor de doorstroom naar een werkplek. Bijkomend probleem is dat het slagingspercentage bij buitenlandse talen lager ligt dan bij de Nederlandse examens. Dit komt mede door een gebrek aan goed les- en oefenmateriaal.

SPECIAAL LESMATERIAAL IN HET POOLS

PBNA komt Poolse werknemers tegemoet met goed lesmateriaal in het Pools én Poolse VCA-inloopexamens op 50 plaatsen in Nederland. Dit geeft Poolse kandidaten de juiste tools om zich goed voor te bereiden en vervolgens in de buurt een examen in te plannen.

Ook opleiders maken dankbaar gebruik van ons uitgebreide lesmateriaal.

DE BESTE VOORBEREIDING OP HET VCA-EXAMEN

PBNA heeft een uitstekend lesboek in Pools. De content van het boek sluit uiteraard aan op de eind- en toetstermen van het VCA-examen. Met aansprekende illustraties en oefenvragen worden de kaders met teksten afgewisseld. De studiebelasting voor het doornemen van het boek is ongeveer 5 à 6 uur. In het boek zijn veel oefenvragen opgenomen en daarnaast zijn online – Poolse – proefexamens beschikbaar. De kandidaat leert en oefent in de tijd die hem uitkomt en bepaalt zelf het tempo.

NIEUW!  VCA-PROEFEXAMEN IN HET POOLS

Examen. foto: Louis MeulsteePBNA heeft als enige een databank met proef-examenvragen in het Pools. Ook deze zijn natuurlijk conform de nieuwste eind- en toetstermen. De kandidaat wordt getraind om met de diverse vraagvormen om te gaan.
Een betere voorbereiding dan veel oefenen met PBNA-proefexamens is er niet. Er is een feedback-tool die laat zien hoe lang je over het proefexamen hebt gedaan en dat studieadvies geeft met verwijzing naar het boek.
Natuurlijk is terugkijken naar de foute antwoorden mogelijk. Daar leren kandidaten echt van! Deze online-proefexamens lijken bovendien qua uiterlijk op het officiële examen. Proefexamens zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Pools.

PROEF HET SUCCES VAN PBNA LESMATERIAAL

Van Poolse kandidaten krijgen wij enthousiaste reacties over onze proefexamens! ‘Door proefexamens van PBNA heb ik mij goed kunnen voorbereiden’ is een quote die wij regelmatig horen.

Heeft u Poolse medewerkers die snel aan de slag willen? U heeft alle reden om voor PBNA te kiezen. Binnen een week kan uw medewerker goed voorbereid naar een van de vele Poolse inloopexamens die wij bieden.

Wilt u liever een examen binnen uw bedrijf organiseren? Dat doen wij voor u, 7 dagen per week en 24 uur per dag.
Wilt u de online proefexamens uitproberen?
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
bel: Wesley Weijers (078) 62 53 723
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.