Artikelen

Op deze plek kunt u alle uitgebreidere artikelen / white papers inzien over onderwerpen die voor de veiligheidskundige relevant zijn.

Als u ook een artikel op DeVeiligheidskundige.nl wilt publiceren, kunt u contact met ons opnemen via redactie@deveiligheidskundige.nl

Interview met Projectmanager Safety Culture Ladder

Jeannette Hofman-Züter is de nieuwe projectmanager voor de Safety Culture Ladder, het certificatieschema voor het toetsen van veiligheidscultuur bij bedrijven. In een kennismakingsinterview in Industrie & Veiligheid praat ze over veiligheid in bepaalde sectoren en over de sterke groei van de Safety Culture Ladder (SCL). 'Iemand neemt alleen de juiste veiligheidsbeslissing als dat in zijn DNA zit.'

Jeannette Hofman-Züter is sinds september 2019 de nieuwe projectmanager voor de Safety Culture Ladder, het certificatieschema voor het toetsen van veiligheidscultuur bij bedrijven. Jeannette werkt al sinds 2001 voor NEN. Ze begon als consultant en is door de jaren heen doorgegroeid naar de rol van clustermanager Energy en sinds kort tevens projectmanager Safety Culture Ladder (SCL). We gingen in gesprek met haar over veiligheid in bepaalde sectoren en hoe de Safety Culture Ladder zich binnen een paar jaar tot internationaal certificaat heeft kunnen ontwikkelen.

Leest u het hele interview met Jeannette Hofman-Züter in Industrie & Veiligheid

Bron: NEN
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.