Artikelen

Op deze plek kunt u alle uitgebreidere artikelen / white papers inzien over onderwerpen die voor de veiligheidskundige relevant zijn.

Als u ook een artikel op DeVeiligheidskundige.nl wilt publiceren, kunt u contact met ons opnemen via redactie@deveiligheidskundige.nl

Invloed van digitalisering op veiligheid en gezondheid op het werk

Het gebruik van digitale technologieën kan leiden tot andere manieren van werken en andere werkplekken. Wat betekent dat voor de veiligheid en gezondheid van werknemers?

Een brochure van EU-OSHA bevat een overzicht van ons huidige werk op het gebied van digitalisering en de gevolgen daarvan voor de veiligheid en gezondheid op het werk. In de brochure wordt ook beschreven hoe we de mogelijke negatieve gevolgen van de digitalisering voor VGW zoveel mogelijk kunnen beperken. Ook wordt er aangegeven hoe we digitale technologieën kunnen gebruiken om de preventie op de werkplek te verbeteren.

Bron: Arboportaal
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.