Artikelen

Op deze plek kunt u alle uitgebreidere artikelen / white papers inzien over onderwerpen die voor de veiligheidskundige relevant zijn.

Als u ook een artikel op DeVeiligheidskundige.nl wilt publiceren, kunt u contact met ons opnemen via redactie@deveiligheidskundige.nl

Gratis Snelstartgids voor preventiemedewerkers

Als preventiemedewerker houd je je bezig met veilig en gezond werken in jouw organisatie. Maar wat zijn precies je taken? En hoe begin je? De gratis Snelstartgids voor preventiemedewerkers, ontwikkeld door TNO, geeft antwoord op deze vragen, met praktische tips, checklists en verwijzingen naar handige websites en tools.

Er is nu ook een speciale uitgave van de Snelstartgids voor preventiemedewerkers bij vrijwilligersorganisaties (juli 2019)

Praktisch stappenplan
Verschillende websites en organisaties bieden nuttige informatie voor preventiemedewerkers. In de Snelstartgids voor preventiemedewerkers is deze informatie samengebracht.
De Snelstartgids werkt als een stappenplan: zijn er bepaalde onderdelen al geregeld of niet van toepassing? Dan kan je die overslaan. Via de links naar de verschillende, gerenommeerde bronnen vind je verdere verdieping.

Gratis downloaden
Snelstartgids voor preventiemedewerkers
Snelstartgids voor de preventiemedewerkers vrijwilligersorganisaties

Bron: InPreventie
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké