Artikelen

Op deze plek kunt u alle uitgebreidere artikelen / white papers inzien over onderwerpen die voor de veiligheidskundige relevant zijn.

Als u ook een artikel op DeVeiligheidskundige.nl wilt publiceren, kunt u contact met ons opnemen via redactie@deveiligheidskundige.nl

Verslag BG-dagen 2019

Thema: Werken aan - met en door gezond leiderschap

Donderdag 23 en vrijdag 24 mei jl. waren de Bedrijfsgeneeskundige dagen 2019, georganiseerd door de NVAB-commissie Nascholing.

Deze 64e editie werd bezocht door in totaal ruim 750 deelnemers, waaronder dit jaar maar liefst 100 enthousiaste aios. Zij lieten van zich horen met relevante vragen tijdens plenaire sessies en interessante parallelsessies. 

Hier kunt u rustig terugkijken met het overzicht van plenaire sessie met links naar korte verslagen. U kunt ook koppen snellen door het verslag in Tweets te lezen. Beschikbare presentaties vindt u in het programma van dag 1 en dag 2.

Bron: NVAB
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké