Artikelen

Op deze plek kunt u alle uitgebreidere artikelen / white papers inzien over onderwerpen die voor de veiligheidskundige relevant zijn.

Als u ook een artikel op DeVeiligheidskundige.nl wilt publiceren, kunt u contact met ons opnemen via redactie@deveiligheidskundige.nl

'Veiligheid in de bouw & infra' in BNL-special

In de BNL Special Veiligheid wordt stilgestaan bij veiligheid. Deze BNL Special is gemaakt met de ambitie in het achterhoofd: nul doden op onze bouwplaatsen. Zowel experts op het gebied van veiligheid als bedrijven komen aan het woord. Waardoor zowel de strategische aspecten van veiligheid als de praktische overwegingen aan bod komen.
Vanuit de Onderzoeksraad voor Veiligheid, licht raadslid Marjolein van Asselt hun visie op veiligheid in de sector toe. Daarnaast ook een interview met Gert Griffioen, hoofd corporate veiligheid bij Mourik, over hoe hij veiligheid oppakt binnen Mourik.

Download de BNL Special Veiligheid

Bron: Bouwend Nederland
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké