Artikelen

Op deze plek kunt u alle uitgebreidere artikelen / white papers inzien over onderwerpen die voor de veiligheidskundige relevant zijn.

Als u ook een artikel op DeVeiligheidskundige.nl wilt publiceren, kunt u contact met ons opnemen via redactie@deveiligheidskundige.nl

Blog arbeidsrecht: Home is wherever I lay my hat…of toch niet?

In dit weblog informeren de advocaten en juristen van AWVN u geregeld over de meest actuele arbeidsrechtelijke ontwikkelingen.
Waar woon je? Wherever I Lay My Hat (That’s My Home) zong de Britse zanger Paul Young in 1983. Maar zo eenvoudig ligt het bepaald niet. Waar woon je? Het lijkt een triviale vraag, maar is in fiscale zin het startpunt van alles. In deze blog leggen wij uit hoe wetgever en rechter deze vraag beantwoorden en wat dit betekent voor buitenlandse werknemers.

Lees de complete blog van Jan de Graaf, fiscaal adviseur en adviseur internationale zaken (fiscaal) en Armand Lahaije, adviseur internationale arbeidsmobiliteit / fiscale zaken
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.