Artikelen

Op deze plek kunt u alle uitgebreidere artikelen / white papers inzien over onderwerpen die voor de veiligheidskundige relevant zijn.

Als u ook een artikel op DeVeiligheidskundige.nl wilt publiceren, kunt u contact met ons opnemen via redactie@deveiligheidskundige.nl

Technische beheersmaatregelen Chroom6

Inspectie SZW publiceert op haar site een aantal tabellen met een overzicht van mogelijk toe te passen technische beheersmaatregelen bij diverse typen bewerkingen met Chroom6.

Deze maatregelen geven invulling aan de tweede stap van de arbeidshygiënische strategie waarbij het gaat om het (wettelijk verplicht) toepassen van alle technisch uitvoerbare beheersmaatregelen. 'Technisch’ wil zeggen dat de voorziening, installatie of machine operationeel beschikbaar is en in de betreffende situatie toepasbaar.

De tabellen is tot stand gekomen in afstemming tussen Rijkswaterstaat, Ministerie van Defensie, Rijksvastgoedbedrijf, ProRail, Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland (ION), Metaalunie, FME, Onderhoud.nl, Vereniging van Verf- en Drukinktfabrikanten (VVVF), Bouwend Nederland en VNO-NCW/MKB-Nederland en Inspectie SZW.

Bron: ISZW
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké