Gilles van Zweeden

Manager

Sinds 1970 ben ik veiligheidsprofessional en gewerkt als brandweercommandant, HSSE projectmanager, opleider, ondernemer en als ontwikkelaar van producten en diensten. In het vakgebied 'veiligheid' heb ik veel ervaring in de verschillende facetten van brandveiligheid en security en in het bijzonder de arbeidsveiligheid.

Ik ben de oprichter van de Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut (NLVI). Het NLVI is geen traditionele vereniging van een selecte groep personen maar een vooruitstrevende actieve organisatie zonder winstoogmerk, bestemd voor alle Arbo-professionals (aanbieders, gebruikers en handhavers), met een effectief bedrijfsmatige structuur, sociale betrokkenheid en een KennisKring van deelnemers en partners, met één algemeen doel : Voorkomen en beperken van incidenten met en zonder schade.        

Het NLVI doet geen activiteiten die anderen beter kunnen!
Het NLVI biedt wel voordelen voor deelnemers en partners.

Het NLVI onderscheidt zich met unieke specifieke diensten zoals: De cursus ARBO-Masterclass 'Beïnvloeden van gedrag', Safety Spotter 'Herkennen van Gevaren', Safety Diner Pitch - een podium voor elke Arbo professional en recent NLVI Kenniskring, een samenwerkend platform van aanbieders, gebruikers en handhavers. Toegankelijk voor elke ARBO Professional.    

Het NLVI heeft oog voor veilig werken, in- en buiten werktijd.
Veiligheid....je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. 


Voor advies of goede raad ben ik altijd beschikbaar!


Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké