Annemarie Timmermans

Gedragsveiligheidskundige
Wie zich veilig voelt, durft het goede
te doen voor zichzelf en voor anderen.
Of je nu directeur of uitvoerende bent,
leidinggevende of stafmedewerker, of
gewoon mens. Steeds opnieuw van je
kwetsbaarheid je kracht te maken, is de
sleutel. Dat komt niet voor niets, maar
investeren daarin loont. 

31 januari 2019:  Lancering boek 'Geef Veiligheid wortels' 
Meer info: www.camina.org/boek

Camina kan jou op verschillende manieren helpen.

Bijvoorbeeld door een Cultuur- en gedragscan: samen kijken waar jullie nu staat en wat je wilt bereiken, zonder rapport maar mèt een goed gesprek als afsluiting. Omdat medewerkers heel goed weten wat er goed gaat en wat beter kan hebben ze een Schat aan informatie in zich. Camina leidt workshops om die schat boven water te krijgen. Dat geeft gelijk een goede motivatie boost. Alles wat je verbetert is vooral effectief bij oprecht en sterk leiderschap. Daarom verzorgt Camina ook Leiderschapstrainingen en -coaching, specifiek gericht op veiliger en gezonder werken.
Heb je een kick-off van nieuw project, is er een fusie of reorganisatie geweest, is de vakantie net achter de rug of kunnen jouw medewerkers om welke andere reden een boost gebruiken, dan is de Safety Boost echt iets voor jullie, en interactieve workshop. Maatwerk uiteraard.
Organiseer jij kennissessies, congressen of zoek je een interessante Spreker voor een beurs? Camina’s Annemarie weet altijd haar publiek te boeien, inspireren en op een positieve manier  te raken. Als preventie jouw hoofdtaak is en je effectiever wilt communiceren en adviseren met behoud van passie en energie dan kun je bij Camina terecht voor Training, coaching, super- en intervisie voor preventieprofessionals.

Ben jij benieuwd hoe Camina jou met deze of andere diensten kan helpen om de wereld stap voor stap en met plezier veiliger te maken? 
Bel dan (0031) (0) 6 270 111 37 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.camina.org

 

 

Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.
Oké Niet oké