Avatar

Henri Schalen

Veiligheidskundige (MVK)

Beschikbaar:
Ja

Opleiding:
MVK

Certificaten:
Middelbaar Veiligheidskundigen

Regio:
Noord

Werkgebieden:
bouw,
infra,
gww,
evenementen,
energie

Contactgegevens:
ADD Safety & Security

Telefoon: 085-065 3024

Mobiel: 06 5282 3400

E-mail: info@addsecurity.nl

Website: www.addsecurity.nl/ www.alshetveiligmoetzijn.nl
www.veiligheidskundigen-huren.nl 

#alshetveiligmoetzijn

Ons HSE team van veiligheidskundigen adviseert en ondersteunt opdrachtgevers op het brede vlak van veiligheid. Van advisering en ondersteuning op management- of  projectteam-niveau tot het coachen van uitvoerende medewerkers op het gebied van veiligheid.

Het ADD Safety & Security HSE team kan de gehele HSE coördinatie uit handen nemen, plannen opstellen, begeleiden in het opstellen van Taak Risico Analyses en Risico Inventarisatie & Evaluaties, het ontwikkelen van Toolboxen en het uitvoeren van werkplekinspecties. Alles is erop gericht de veiligheid constant onder de aandacht te brengen, te blijven ontwikkelen en te onderhouden.

De veiligheidskundigen van ADD Safety & Security zijn sterk in het creëren van een breed veiligheidsbesef op integraal gebied. Vanaf  tender- tot realisatiefase.
De coachende manier van werken is wat het beste bij ons past en van daaruit een breed draagvlak creeren voor veiligheid. 

Onze professionals leveren dagelijks hun bijdrage, zijn zeer betrokken en werken vanuit ons motto: AlsHetVeiligMoetZijn.  

ADD Safety & Security levert veiligheidskundigen op ieder niveau. Van Operationeel (OVK), Middelbaar (MVK) tot Hoger veiligheidskundigen.

Onze veiligheidskundigen zijn lid van de NVVK en volgen bijscholingen, seminars en masterclasses om de laatste ontwikkelingen te blijven volgen.

Waarom ADD Safety & Security?

  • Veiligheidskundigen met passie voor het vak
  • Al onze medewerkers hebben ruime ervaring
  • De juiste persoon op de juiste plaats
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.