Avatar

Sander Kraaijenbrink

Integraal Verbetercoach

Opleiding:
IVK, Overige VK

Regio:
Oost

Werkgebieden:
infra

Contactgegevens:
E-mail
contact@sanderkraaijenbrink.com

Mijn naam is Sander Kraaijenbrink en mijn passie is veiligheid. Dit prachtige vakgebied is continu in beweging. Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen die vragen om praktische en vooruitstrevende oplossingen.

Ik heb van 2010-2014 Integrale Veiligheidskunde (IVK) gestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Deventer en vervolgens de master Besturen van Veiligheid in 2016 afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens heb ik drie jaar gewerkt als Onderzoeker / Adviseur bij Crisislab. Momenteel werk ik als Integraal Verbetercoach voor VolkerWessels Telecom. Deze functie is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat het verband tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in alle geledingen van de organisatie doordringt en iedereen het belang ervan doorziet. De integraal verbetercoach regisseert bovendien alle processen die met de certificering van ISO 9001, 14001, VCA en de Veiligheidsladder samenhangen. 

Wat maakt veiligheid eigenlijk zo mooi? Veiligheid is veelzijdig. Van arbeidsveiligheid, brandveiligheid, cyberveiligheid tot verkeersveiligheid, waterveiligheid en zorgveiligheid. Eigenlijk alles wat tussen  A t/m Z ligt. Veiligheid is een bouwsteen en maakt integraal onderdeel uit van ieder (bedrijfs)proces.

Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.