PPNL

Stichting PreventieProfessionals Nederland
PPNL is in 2015 opgericht door mensen die er van overtuigd zijn dat ziek worden en eerder overlijden door het werk voorkomen kan worden. Dat na ernstige ongevallen, in deze eeuw de gezondheids- en milieuschade moeten worden uitgebannen.

"Wij kennen het enorme potentieel aan deskundigheid en expertise in Nederland op dit terrein en willen dit beter benutten. Wij willen primaire preventie in plaats van schades beperken en herstellen. Door nieuwe paden te zoeken, te vinden en te bewandelen kunnen we werk beter maken en onze economie gezonder. We inspireren deskundigen om met elkaar voor verbeteringen te zorgen en niet met elkaar te concurreren of langs elkaar heen te werken.
Missie en doel:
Het stimuleren van primaire preventie door een proactieve aanpak in arbeidsorganisaties om de medewerkers te laten groeien in het werk, met als resultaat dat werkgevers en werknemers hun idealen kunnen verwezenlijken. Door bij te dragen aan een maatschappelijk verantwoorde arbeidsuitvoering wordt bijgedragen aan gezondheid en geluk tijdens en na de werkzame periode."
Bron: www.preventieprofessionals.nl
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.