Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Masterclass 'Alcohol-, Drugs- en Medicijnbeleid'
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Werken onder invloed van Alcohol, Drugs of Medicijnen (ADM) komt helaas vaak voor, met productieverlies en een onveilige werkomgeving tot gevolg. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) schat de kosten voor werkgevers door verzuim en productieverlies door alcoholgebruik op 1,3 miljard euro per jaar. Ook imagoschade door het gebruik van drank en drugs (op de werkvloer) is een veelvoorkomend probleem. Om dit tot een minimum te beperken is een goed ADM-beleid noodzakelijk.

Hoe ziet een goed ADM-beleid er uit? Dit is waar deze Masterclass 'ADM-beleid' van Trafieq ondersteuning kan bieden. In de Masterclass 'ADM-beleid' van Trafieq wordt stilgestaan bij wat een goed ADM-beleid omvat. Zowel de inhoudelijke als de juridische aspecten van ADM-beleid komen aan de orde. Deze Masterclass wordt verzorgd door Trafieq i.s.m. Stichting WAD. Schrijf je hier in!
Locatie Zeist

Investering: €49,- per persoon excl. BTW

Kijk op https://trafieq.nl/trafieq-academie/aanbod voor al ons actuele aanbod.
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.