Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
GCVB - Veiligheidsontbijt
Op woensdagochtend 12 oktober 2022 organiseert de Governance Code Veiligheid in de Bouw vanaf 7.00 uur weer een Veiligheidsontbijt, ditmaal bij Homestudios, onderdeel van BAM Nederland, in Utrecht.

Joost Nelis (Chief Operating Officer BAM Nederland) schuift als gastspreker aan. Tijdens dit Veiligheidsontbijt gaan de deelnemers samen de diepte in op basis van een tragisch ongeval op de A1. Het ongeval en het onderzoek hebben het denken over veiligheid binnen RWS echt veranderd. Het was de start van een aantal initiatieven om veiligheid op een hoger plan te tillen. Welke impact heeft het ongeval gehad op de betrokkenen? Hoe kon het ontstaan? Wat had beter gemoeten en anders gekund op het gebied van veiligheid? Hoe herkenbaar is de situatie? Wat doet uw organisatie om veiligheid te borgen en risico’s op ongevallen zo veel mogelijk te voorkomen? Hoe belangrijk zijn wetgeving, afspraken, procedures en contracten? En hoe zit het met de veiligheidscultuur? Hoe krijg je iedereen betrokken en bewust?
Dit en meer onderzoeken de deelnemers samen in een tweetal interactieve ‘Deep Dives’. Men focust samen eenmaal op De Bovenstroom (formele zichtbare zaken) en eenmaal op De Onderstroom (gedrag en cultuur) in organisaties en in de keten.

Het Veiligheidsontbijt is gericht op onderschrijvers van de GCVB.
Bent u (nog) geen Onderschrijver en wilt u toch deelnemen aan het ontbijt? Zolang er plaatsen beschikbaar zijn, kunt u aanschuiven en kennismaken met de GCVB.

Kijk naar de impressie van een vorige ontbijtsessie.
Locatie Utrecht
Organisator: GCVB
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.