Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Safety&Health@Work 2022
De 6e editie van de vakbeurs Safety&Health@Work vindt plaats op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2022 in Rotterdam Ahoy.
De tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat, is door de coronapandemie nog relevanter geworden.

Corona heeft de wereld veranderd. Veilig en gezond werken stond bij veel bedrijven en werknemers al op de agenda, maar het heeft door de coronapandemie nog meer prioriteit gekregen. De vakbeurs Safety&Health@Work biedt exposanten en bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken. Het is een belangrijke ontmoetingsplaats om kennis te delen, gedrag te beïnvloeden en het belang van preventie en duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten.

Samen met onze partners Trafieq, Toxic en Arbode zal ook De Veiligheidskundige op dit evenement aanwezig zijn met een een eigen Kennisplatform!

Locatie Rotterdam Ahoy
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.