Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Netwerkmiddag Respons voor professionals in de veiligheidsketen
Het RIVM organiseert de Netwerkmiddag Respons voor professionals in de veiligheidsketen om elkaar te ontmoeten, te leren kennen, kennis te delen en te leren van incidenten. Een middag met voorbeelden uit de praktijk en workshops over alle fases uit de veiligheidsketen op het gebied van CBRN Chemische Biologische Radiologisch Nucleaire en nazorg.

Deze dag is bedoeld voor professionals in de veiligheidsketen. Bijvoorbeeld Adviseurs Gevaarlijke Stoffen (AGS adviseur gevaarlijke stoffen) van de Brandweer, Gezondheidskundig Adviseurs gevaarlijke stoffen (GAGS Gezondheidskundig Adviseur Gevaarlijke Stoffen ) van de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst/GHOR Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio, Teamleiders Explosieven Verkenning (TEV) van de Politie en Defensie, onze opdrachtgevers en vertegenwoordigers van de netwerken waar het RIVM aan deelneemt, zoals het Crisis Expert Team milieu en drinkwater (CET-md Crisis Expert Team milieu en drinkwater), het Crisis Expert Team straling en nucleair (CETsn), het Landelijk Laboratorium Netwerk terreuraanslagen (LLN-ta Landelijk Laboratorium Netwerk terreur aanslagen) en de expertgroep Psychosociale hulpverlening (PSH psychosociale hulpverlening).

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de netwerkmiddag: meldt u zich hier aan voor de genodigdenlijst.

Programma
11:45       Inlooplunch en netwerktijd
12:30       Welkom & opening door Cobi de Boer en Herman Schreurs
13:00       Plenaire presentatie
13:35       1e ronde deelsessies
14:20       Pauze
14:45       2e ronde deelsessies
15:30       Plenaire afsluiting
16:00       Borrel

Reserveer de datum in uw agenda en wij hopen u op 25 mei 2022 te ontmoeten!
Locatie Bilthoven
Organisator: RIVM
Kosten: geen
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.