Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Webinar Veiligheid in Aanbesteding (ViA)
Vanaf januari kunt u weer deelnemen aan een gratis Webinar ViA. In dit verdiepende webinar gaat Henk van Vulpen (Rijksvastgoedbedrijf) in op de invoering van ViA per 1 januari 2022 door de Ondertekenaars van de GCVB.

Heeft u de juiste kwalificatie al binnen?
Wat betekent dit voor uw bedrijf en welke praktische zaken spelen hierbij?

Het doel van het verdiepende webinar is om u op weg te helpen bij het nemen van de juiste stappen om te voldoen aan ViA met uw bedrijf.
Na een korte inleiding krijgt u in het webinar ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen omtrent ViA en het toepassen van de Veiligheidsladder.

Aanmelding Webinars VIA

Om het webinar interactief te houden hanteren we een aantal deelnemers van maximaal 30 personen. Het aantal deelnemers per organisatie één, maximaal twee. Zo geven we zo veel mogelijk organisaties de gelegenheid om aan te sluiten. Als het maximaal aantal deelnemers voor het webinar is bereikt, schuiven we uw aanmelding in overleg door naar een volgend webinar.
Locatie online
Organisator: GCVB
Kosten: geen
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.