Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Bewust Veilig dag
Koninklijke Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Techniek Nederland en OnderhoudNL hebben de handen ineen geslagen om één dag per jaar extra aandacht te besteden aan bewust veilig werken.

VEILIG EN GEZOND WERKEN - WE BLIJVEN EROP HAMEREN

Veilig en gezond werken is alle dagen van het jaar belangrijk. En op één dag staan we hier extra bij stil tijdens de Bewust Veilig-dag. De zesde editie is op woensdag 30 maart 2022. We verwachten dat honderden bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud op die dag - net als voorgaande jaren - extra aandacht aan veilig en gezond werken besteden. Want elk ongeval is er één te veel.

De motivatie is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen.
Het is van het grootste belang om ongelukken en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, én om faciliteiten te bieden zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven.
Locatie NL
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.