Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Veiligheidsdag: Leren van Incidenten
Dit evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden op 25 november '21, maar is vanwege Covid-19 nu verplaatst naar donderdag 17 februari 2022 en daarna naar 4 juli 2022.  

In een interactief programma zullen met inspirende sprekers verschillende aspecten rondom Leren van Incidenten worden belicht.  Zo zal onder andere Jeroen Dijsselbloem met ons delen hoe hij kijkt naar dit thema vanuit het perspectief van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Tijdens diverse workshops verdiepen de deelnemers zich samen met experts in één specifiek aspect van Leren van Incidenten.

Indien u zich al had aangemeld voor 25 november, is het niet nodig om opnieuw aan te melden. U ontvangt van ons een bericht waarop u kunt reageren als u eventueel verhinderd bent.
Nieuwe belangstellenden kunnen zich alsnog aanmelden. Hier vindt u ook meer informatie over het programma.Dit jaar wordt de Veiligheidsdag van Veiligheid Voorop weer als een fysieke bijeenkomst op locatie georganiseerd.

De Veiligheidsdag staat in het teken van een belangrijk speerpunt van Stichting Veiligheid Voorop en de industrie: Leren van Incidenten.
In een interactief programma worden verschillende kanten rondom Leren van Incidenten belicht.
In een persoonlijk verhaal nemen nabestaanden Karien van der Loo en Patrick van der Sande ons mee in hun ervaringen en hun pleidooi voor een verbetertraject.
Jeroen Dijsselbloem deelt hoe hij vanuit het perspectief van de Onderzoeksraad naar leren van Incidenten kijkt.
Tijdens 5 workshops verdiepen de deelnemers zich samen met experts in één specifiek aspect van Leren van Incidenten.

Dit initiatief is bedoeld voor CEO’s, directeuren, operations-, onderhouds- en HSE-managers van BRZO-bedrijven. Ook verwelkomen wij van harte directeuren en andere medewerkers van brancheorganisaties en regionale veiligheidsnetwerken die aan Veiligheid Voorop verbonden zijn, evenals geïnteresseerden vanuit de overheid, het toezicht en de wetenschap.
Locatie Woerden
Organisator: Veiligheid Voorop
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.