Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Industriële Veiligheid 2021

Thema: Veiligheid in Crisistijd

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie.

Wat doet een wereldwijde crisis met de veiligheid en het veiligheidsgevoel? Maar ook; wat zijn de gevolgen van een micro-crisis als er binnen een bedrijf een incident of ramp plaatsvindt?

Tijdens het Industriële Veiligheid event 2021 staat veiligheid in tijden van (een) crisis op zowel macro- als microniveau centraal; Veiligheid in Crisistijd.  Wat betekent een crisis voor de directe veiligheid of voor te nemen beslissingen die van invloed zijn op (toekomstige) veiligheid? Is er een ernstige bedreiging van de basisstructuren? Hoe gaat u als organisatie hier mee om en hoe moet u zich gedragen? Ziet u enkel bedreigingen of dienen zich ook kansen aan?

Meld u direct aan en claim uw plaats bij het online event, krijg 30 dagen lang vanaf 21 mei toegang tot ons on demand exclusieve content zoals inspirerende talkshows, inzichtvolle interviews, prikkelende presentaties, live webinars en workshops.
Zorg dat u er op tijd bij bent want voor de LIVE sessies geldt: vol=vol!
Locatie online
Organisatie: Heliview
Kosten: € 0 tot € 249
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.