Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
32e Heijermanslezing

Meer grip op preventie bij beroepsziekten aan het bewegingsapparaat

In het jaar dat we met diverse publiekscampagnes lichamelijk zwaar werk aanpakken - in Europa met ‘Gezond werk: verlicht de last’ en in Nederland met ‘Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan!’ - wijden we natuurlijk ook de Heijermanslezing aan dit onderwerp.

Deze 32e Heijermanslezing richt zich op de preventie van beroepsziekten aan het bewegingsapparaat en is de 2e als een online Zoom Webinar.
Speciale aandacht is er voor één van de meest vóórkomende beroepsziekten in Nederland namelijk de tenniselleboog of epicondylitis lateralis, zowel vanuit het oogpunt van preventie als vanuit het oogpunt van de arbeidsgerichte zorg. We zijn verheugd dat een internationaal zeer gerenommeerde beroepsziekte-expert uit Duitsland de aftrap doet, over wanneer voetballen voor professionals en ook gewone werkenden risicovol is voor het krijgen van knieartrose.
Tenslotte laten we zien hoe de Nederlandse campagne om werkgevers en werknemers bewust te maken van de risico’s van lichamelijk zwaar werk handen en voeten krijgt in de praktijk.
Locatie online
Organisatie: Beroepsziekten.nl
Kosten: geen
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.