Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
uitgesteld - cursus Slimmer Toolboxen
De toolboxmeeting is een belangrijk middel om met je medewerkers in gesprek te gaan over veiligheid. Maar goede toolboxen geven is een vak apart. Nog te vaak vinden medewerkers toolboxmeetings saai, eenrichtingsverkeer en een verplicht nummer. Terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Veel kleinere bedrijven kampen bovendien met het probleem dat het voorbereiden en organiseren van de bijeenkomsten behoorlijk wat tijd en energie kost.

Tijdens deze cursus van VCA in de praktijk presenteren Rick Gooshouwer (Engie) en Kees Halm (Arbo Adviesbureau Halm) slimme oplossingen voor toolboxen die jouw medewerkers écht raken en in beweging brengen. Ook geven zij tips hoe je de toolboxmeetings zo effectief en efficiënt mogelijk kunt voorbereiden en organiseren. Dit op basis van vele goede voorbeelden die de SSVV de afgelopen periode heeft verzameld.

Ben je leidinggevende of KAM-coördinator bij een klein of middelgroot bedrijf in de regio West-Nederland? Dan mag je de cursus Slimmer Toolboxen niet missen!

VCA in de praktijk is een initiatief van de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV). Tijdens een serie bijeenkomsten door heel Nederland besteden we aandacht aan praktische VCA-gerelateerde onderwerpen waar kleine en middelgrote bedrijven vragen over hebben of hulp bij kunnen gebruiken.

Maximaal 20 deelnemers
Locatie Dordrecht
Organisator: SSVV
Kosten: geen
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.