Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
bijeenkomst ‘Platform Industrie & veiligheid’
Op vrijdag 15 mei 2020 organiseert NEN in samenwerking met het ministerie van SZW, de bijeenkomst ‘Platform Industrie & veiligheid’. Via dit platform kunnen belanghebbenden ontwikkelingen in de industrie volgen en hun netwerk vergroten. Alle betrokkenen in de verschillende sectoren kunnen deelnemen aan de bijeenkomst.

Het Platform Industrie & Veiligheid biedt voor iedereen de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen in de industrie te volgen. Maar ook om kennis te delen en ieders netwerk te vergroten. Doel van het platform is om samen de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Het Platform Industrie & Veiligheid informeert over ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er gesproken over de actuele ontwikkelingen op het gebied van normalisatie en wetgeving voor Machine- en Arbo-veiligheid. Daarbij wordt de herziening van NPR 7910 ‘Gevarenzone-indeling met betrekking tot explosiegevaar’ toegelicht. Ook de veiligheid van machines en de ergonomische ontwerpprincipes komen aan bod.
Locatie Delft
Organisator: NEN i.s.m. het ministerie van SZW
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.