Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Masterclass Wetgeving en Aansprakelijkheid

Door een evenwichtige mix van theorie en praktijk zal de deelnemer met diverse aspecten van wetgeving en rechtspraak of jurisprudentie kennismaken. Verdieping van de lesstof staat in deze vijf-daagse leergang centraal: niet alleen als het gaat om (werkgevers)aansprakelijkheid, maar ook om aansprakelijkheid voor opstallen, vertegenwoordigers, zaken, bedrijfsuitoefening, personeelsfeesten e.d. Er is tevens voldoende ruimte voor het behandelen van door de deelnemers zelf ingebrachte casuïstiek. Gestreefd wordt naar het vermeerderen van kennis en inzicht in wetgevingsprocessen met heel veel jurisprudentie.

Daarnaast wordt door deskundige juridische praktijkdocenten ook een aantal onderwerpen behandeld dat in de reguliere opleidingen niet aan bod komt, zoals bouwregelgeving, warenwet en productveiligheid. Ook wordt inzicht verschaft in de processen die een rol spelen bij de medezeggenschap en in de rol van de professional in dat proces.

Data voor 2020
10 maart 2020, 31 maart 2020, 21 april 2020

Tijden
start om 13.00 uur, einde om 20.00 uur, incl. diner

Docenten
Mr. Jan Kees den Haan (Maet advocaten), Mr. Ingeborg Koopmans (Officier van Justitie bij Functioneel Parket (OM)), Mr. Jan Harmen Kwantes (hoofddocent , TNO/Gelling)
Locatie Nieuwerkerk a/d IJssel
Organisator: Gelling Veiligheid
Kosten: € 2.400 - excl. btw, inclusief documentatie, boeken, wetgevingssoftware, koffie / thee en diner
Lesduur: 3 dagen
Hobéon-SKO: 3 punten
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.