Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Safety & Health @ Work
Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform en de drukst bezochte netwerkbijeenkomst voor 3500 professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat. De vakbeurs biedt bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken maar is een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag.


Processen, technieken en procedures rond veiligheid mogen vaak op orde zijn, maar routinematig werken blijkt de belangrijkste oorzaak in geval het misgaat. Hoe krijg je werknemers zo ver dat ze hun gedrag willen veranderen? Hoe kunnen we een bedrijfscultuur creëren waarin veiligheid en gezondheid belangrijke gedragswaarden zijn? Safety&Health@Work 2020 gaat daarom dieper in op werken met (gevaarlijke) stoffen, preventie, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en gedrag en bewustwording rondom veilig werken. Daarnaast is er veel aandacht voor innovaties, nieuwe technologie en robotisering en wordt er uitgebreid stilgestaan bij wet- en regelgeving. De vakbeurs vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2020 in Rotterdam Ahoy.
Locatie Rotterdam
Organisator: Ahoy
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.