Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
VCA VOL klassikaal
De klassikale VCA VOL cursus van de VGMbox is uniek in Nederland. De gehele cursus bestaat namelijk uit praktijkgerichte filmfragmenten die via een groot beeldscherm worden getoond. De VCA VOL klassikaal cursus bestaat daarbij uit veel oefenvragen, de cursisten kunnen deze beantwoorden via een interactief stemsysteem. Deze methode spreekt cursisten meer aan en is bovendien zeer duidelijk. Aan het eind van de middag vindt het officiële VCA examen plaats. U heeft binnen één dag dan ook uw cursus en examen. Op de klassikale VCA VOL cursus is online voorbereiding van toepassing.

Programma
De VCA VOL cursus start om 8:30 en duurt tot 15:30 uur.
Na elk filmfragment worden via het beeldscherm enkele vragen behandeld met gebruik van een interactief respons-systeem (stemkastjes).
De collectieve score per vraag wordt direct op het beeldscherm zichtbaar. Aan de hand van deze score kan de trainer verder ingaan op bepaalde items. Ook behandelt hij vragen uit de groep.
Tijdens de middagpauze wordt een uitgebreide lunch geserveerd.
Tussen 15:30 en 16:30 uur wordt een VCA VOL oefenexamen gemaakt ter voorbereiding op het officiële VCA VOL examen.
Het examen start om 16:30 en duurt tot 17:45 uur.

Voorbereiding VCA VOL
Elke cursist ontvangt voorafgaand aan de VCA VOL cursus een online voorbereidingsmodule. Deze lesstof dient voorafgaand aan de cursusdag te worden doorgenomen. Ook de voorbereidingsmodule bestaat uit filmbeelden en veel oefenvragen. De module is te volgen op pc, laptop of tablet en de gemiddelde doorlooptijd bedraagt 3 uur.

Wij bieden deze lesstof uitsluitend online aan, dus niet in boekvorm.

Code 95
De klassikale VCA cursussen van de VGMbox zijn erkend door het CCV voor nascholing van beroepschauffeurs. Voor het volgen van onze klassikale cursus worden 7 punten toegekend. De toeslag hiervoor bedraagt € 22,50 excl. BTW per persoon.

Let op: aanmelding voor Code95 kan tot uiterlijk 2 werkdagen vóór aanvang cursusdag!
Locatie Apeldoorn en Arcen
Organisator: Construction Media
Kosten: € 235 incl. examen
Lesduur: 1 dag
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.