Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
VCA Basisveiligheid klassikaal
De klassikale VCA Basisveiligheid cursus van de VGMbox is uniek in Nederland doordat de gehele cursus bestaat uit praktijkgerichte filmfragmenten die via een groot beeldscherm worden getoond. Cursisten kunnen de vele oefenvragen beantwoorden via een interactief stemsysteem. Deze methode spreekt cursisten meer aan en is bovendien zeer duidelijk. Aan het eind van de middag vindt het officiele VCA examen plaats.

Programma
Na elk filmfragment worden via het beeldscherm enkele vragen behandeld met gebruik van een interactief responssysteem. De collectieve score per vraag wordt direct op het beeldscherm zichtbaar. Aan de hand van deze score kan de trainer verder ingaan op bepaalde items. Ook behandelt hij vragen uit de groep.

Tijdens de middagpauze wordt een lunch geserveerd.

Tussen 15:30 en 16:30 uur wordt een B-VCA oefenexamen gemaakt ter voorbereiding op het officiële examen. Het VCA Basisveiligheid examen start om 16:30 en duurt tot 17:30 uur
Locatie Hilversum en Zwolle
Organisator: Construction Media
Kosten: € 235,- incl. examen
Lesduur: 1 dag
Home
Cookies zijn essentieel voor een goede werking van deveiligheidskundige.nl. Door op oké te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies op deze website.